Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693
Title: Обґрунтування технології поводження з вторинними ресурсами на підприємстві молочної промисловості
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii povodzhennia z vtorynnymy resursamy na pidpryiemstvi molochnoi promyslovosti
Authors: Черканов, Олександр Євгенович
Cherkanov, Oleksandr Yevhenovych
Keywords: переробка молока
pererobka moloka
відходи молочної промисловості
vidkhody molochnoi promyslovosti
вторинні ресурси
vtorynni resursy
молочна промисловість
molochna promyslovist
харчові технології
kharchovi tekhnolohii
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Черканов О. Є. Обґрунтування технології поводження з вторинними ресурсами на підприємстві молочної промисловості : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Черканов Олександр Євгенович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693
Abstract: Метою досліджень є аналіз та обґрунтування технології поводження з вторинними сировинними ресурсами на підприємстві молочної промисловості. Об’єктом дослідження є процес утворення та ефективного використання вторинних сировинних ресурсів молочної промисловості. Предметом дослідження є обґрунтування технологічних рішень та техніко-економічних параметрів залучення вторинних ресурсів (відходів) підприємств молочної промисловості у виробництво та зниження рівня негативного впливу на довкілля. Metoiu doslidzhen ye analiz ta obgruntuvannia tekhnolohii povodzhennia z vtorynnymy syrovynnymy resursamy na pidpryiemstvi molochnoi promyslovosti. Obiektom doslidzhennia ye protses utvorennia ta efektyvnoho vykorystannia vtorynnykh syrovynnykh resursiv molochnoi promyslovosti. Predmetom doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh rishen ta tekhniko-ekonomichnykh parametriv zaluchennia vtorynnykh resursiv (vidkhodiv) pidpryiemstv molochnoi promyslovosti u vyrobnytstvo ta znyzhennia rivnia nehatyvnoho vplyvu na dovkillia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Черканов О. Є..pdf1,27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.