Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1467
Title: Обгрунтування ресурсозаощадливої технології виробництва зерна кукурудзи на поливних землях СТОВ «Хутірське» Петриківського району
Other Titles: Obhruntuvannia resursozaoshchadlyvoi tekhnolohii vyrobnytstva zerna kukurudzy na polyvnykh zemliakh STOV «Khutirske» Petrykivskoho raionu
Authors: Онопрієнко, Дмитро Михайлович
Оnoprієnko, Dmitro
Карнаухов, О.В.
Karnauxov, O.
Keywords: обгрунтування ресурсозаощадливої технології
obhruntuvannia resursozaoshchadlyvoi tekhnolohii
виробництва зерна кукурудзи
vyrobnytstva zerna kukurudzy
поливні землі
polyvni zemli
енергоефективность агротехнології
enerhoefektyvnost ahrotekhnolohii
ресурсозбереження при вирощувані кукурудзи
resursozberezhennia pry vyroshchuvani kukurudzy
Issue Date: 2017
Publisher: ДДАЕУ
Citation: Онопрієнко Д. М. Обгрунтування ресурсозаощадливої технології виробництва зерна кукурудзи на поливних землях СТОВ «Хутірське» Петриківського району / Д. М. Онопрієнко, О. В. Карнаухов // Зрошуване землеробство: сьогодення, проблеми, перспективи : Матеріали регіон. наук.-практич. інтернет-конференції. – Дніпро : ДДАЕУ, 2017. – C. 80 - 81. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1467
Abstract: Сучасні наукові і методологічні підходи до поетапної оцінки всього технологічного циклу формування врожаю зерна кукурудзи та практичний досвід свідчить про значні резерви зменшення енергоємності цієї культури. Є можливість інтенсивну технологію зробити ресурсозаощадливою. Suchasni naukovi i metodolohichni pidkhody do poetapnoi otsinky vsoho tekhnolohichnoho tsyklu formuvannia vrozhaiu zerna kukurudzy ta praktychnyi dosvid svidchyt pro znachni rezervy zmenshennia enerhoiemnosti tsiiei kultury. Ye mozhlyvist intensyvnu tekhnolohiiu zrobyty resursozaoshchadlyvoiu.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1467
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf143,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.