Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1573| Назва: | Пробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиці |
| Інші назви: | Пробиотические добавки на основе дрожжей, как необходимой составляющей при современных технологиях кормления птицы Probiotic added on the basis of drives, as a necessary composition in the contemporary technologies of human human beings |
| Автори: | Оріщук, Оксана Сергіївна Orishchuk, O. S. Orishchuk, O. Orishchuk, Oksana Цап, Світлана Володимирівна Tsap, S. Tsap, Svitlana Tsap, S. V. Tsap, Svitlana V. |
| Ключові слова: | амінокислоти amino acids птиця poultry комбікорм feed дріжджі yeast раціон diet протеїн protein |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
| Бібліографічний опис: | Оріщук О. С. Пробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиці / О. С. Оріщук, С. В. Цап // Теорія і практика розвитку вівчарства України в умовах євроінтеграції : матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф. (Дніпро, 23-24 трав. 2019 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2019. – С. 131-133. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1573. |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив використання сухих дріжджів у раціонах курей-несучок на продуктивність та якісні показники яєць. Встановлено, що використання дріжджів сприяло підвищенню продуктивності птиці на 3,7- 6,6 %, збільшенню маси яєць на 0,95-1,1 %. Исследовано влияние использования сухих дрожжей в рационах кур-несушек на производительность и качественные показатели яиц. Установлено, что использование дрожжей способствовало повышению продуктивности птицы на 3,7- 6,6%, увеличению массы яиц на 0,95-1,1%. The influence of dry yeast in ration of chicken-bearers on the productivity and qualitative indices of eggs was investigated. It was established that the use of yeast contributed to an increase in the productivity of poultry by 3,7-6,6 %, an increase in the weight of eggs by 0,95-1,1 %. |
| Опис: | Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://drive.google.com/file/d/1FE9iIwj90elj0r9_9yrxNX5wLIovWMfW/view http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1573 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 7.pdf | 676,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
