Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1697
Назва: Дослідження мікробіологічних показників якості продуктів переробки насіння промислових конопель
Інші назви: Investigation of microbiological indicators of quality of industrial hemp seed processing products
Автори: Сова, Наталія Анатоліївна
Sova, Nataliya
Лобанова, Алевтина Олександрівна
Lobanova, Alevtyna
Ключові слова: мікробіологічні показники
microbiological indicators
промислові коноплі
industrial hemp
борошно
flour
висівки
bran
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: Сова, Н. А. Дослідження мікробіологічних показників якості продуктів переробки насіння промислових конопель / Н. А. Сова, А. О. Лобанова ; наук. кер. М. В. Луценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 77 : табл.- Код доступу:file:///C:/Users/Student/Desktop/27.06%20А.Г%20для%20репозитарію/Сова/T5.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://card-file.onaft.edu.ua/bitstream/123456789/9190/1/Problemy_zdorovogo_obraza_2018_Sova.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1697
ISBN: 966-571-063-х
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
T5.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.