Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1701
Title: | Використання конопляного борошна для збагачення макаронних виробів |
Other Titles: | Use of hemp flour for pasta enrichment |
Authors: | Мосійко, Дар’я Mosiyko, Darʺya Чехранов, Андрій Chekhranov, Andriy Сова, Наталія Sova, Natalya Луценко, Марина Lutsenko, Marina |
Keywords: | органолептичні показники organoleptic characteristics макаронні вироби pasta конопляне борошно hemp flour |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій |
Citation: | Мосійко Д. Використання конопляного борошна для збагачення макаронних виробів / Д. Мосійко, А. Чехранов, Н. Сова, М. Луценко// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: матер. 85 Ювілейної Міжнар. наук.конф. молодих учених, аспірантів і студентів (Київ, 11 – 12 квітня 2019 р.) / Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. – Київ: НУХТ.- 2019. –Ч. 1. – 527 с.- Код доступу:https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/01c4ae66-6a2f-4143-b43d-b37addaa5e63/%d0%a27.pdf |
Abstract: | При заміні 10 % борошна з твердих сортів пшениці на конопляне, спостерігається наближення результатів фізико-хімічних і органолептичних показників якості до контрольного зразку (№1). Тому запропоновано для впровадження рецептуру № 2 Слід відзначити, що локшина, яку виготовили за цією рецептурою має підвищений вміст ненасичених жирних кислот за рахунок внесення конопляного борошна . When replacing 10% of flour from durum wheat with hemp, there is an approximation of the results of physico-chemical and organoleptic quality indicators to the control sample (No. 1). Therefore, it is proposed to introduce formulation # 2. It should be noted that the noodles made according to this formulation have an increased content of unsaturated fatty acids due to the introduction of hemp flour |
URI: | http://conferencenuft.ho.ua/Books%20of%20abstracts/2019/Part%201.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1701 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.