Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2101
Title: | Прооксидантно-антиоксидантна рівновага насіння як показник реакції кукурудзи Оржиця 237МВ на гебіцидний вплив |
Other Titles: | Prooxidant-antioxidant balance of seed as reaction index of maize Orzhitsya 237EM on herbicide influence |
Authors: | Россихіна-Галича, Г. С. Rossykhyna-Galicha, G. Лихолат, Ю. В. Lyholat, Yu. V. Грицан, Юрій Іванович Gritsan, Yuriy |
Keywords: | кукурудза гібриду Оржиця 237МВ kukurudza hibrydu Orzhitsya 237MV гербіциди herbicides негативна дія на якість насіння negative effect on seed quality вплив на онтогенез рослин influence on plant ontogeny |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Citation: | Прооксидантно-антиоксидантна рівновага насіння як показник реакції кукурудзи Оржиця 237МВ на гебіцидний вплив / Г. С. Россихіна-Галича, Ю. В. Лихолат, Ю. І. Грицан // Вісник ДДАУ. – 2013. – № 2. – С. 44-47. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2101 |
Abstract: | Встановлен, що за дії гербіцидів у насінні кукурудзи гібриду Оржиця 237МВ виявлено інтенсифікацію перебігу реакцій окиснення ліпідів, функціонування СОД та пероксидази. Найменша негативна дія зафіксована у разі використання препаратів харнес, майСтер і аденго. It was established that an intensification of lipids oxidation changing, functioning of SOD and peroxidise under herbicides impact was observed in the seeds of maize hybrid Orzhitsa 237 MW. Lowest negative influence was fixed in the process preparation Harness, Master and Adengo using. |
URI: | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/117 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2101 |
Appears in Collections: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
117-Article Text-280-1-10-20140310.pdf | 1,58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.