Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2133
Назва: Вплив генотипу і статі молодняку свиней на відгодівельні якості
Інші назви: Влияние генотипа и пола молодняка свиней на откормочные качества
Influence of genotype and sex of young pigs on fecal quality
Автори: Іжболдіна, Олена Олександрівна
Izhboldina, O. O.
Izhboldina, O.
Izhboldina, Е. А.
Izhboldina, Н.
Izhboldina, Е.
Izhboldina, Olena
Тимошенко, Максим Русланович
Tymoshenko, Maxim Ruslanovich
Ключові слова: генотип
genotype
молодняк свиней
young pigs
відгодівельні якості
fattening qualities
жива маса
live weight
стать
sex
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Іжболдіна О. О. Вплив генотипу і статі молодняку свиней на відгодівельні якості / О. О. Іжболдіна, М. Р. Тимошенко // Теорія і практична розвитку вівчарства України в умовах євроінтеграції : Матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 23-24 трав. 2019 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. –Дніпро, 2019. – С. 109-111. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2133.
Короткий огляд (реферат): У тезах наведено результати дослідження впливу генотипу і статі молодняку свиней на рівень відгодівельних якостей за умов інтенсивної відгодівлі. Встановлено, що молодняк свиней, отриманий від кнурів сучасних м’ясних генотипів мав кращі відгодівельні якості. The theses present the results of the study of the influence of genotype and sex of young pigs on the level of fattening qualities in the conditions of intensive fattening. It was established that the young pigs, obtained from the boars of modern meat genotypes, had the best fattening qualities.
Опис: Іжболдіна Олена Олександрівна https://orcid.org/0000-0002-8816-2228
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://drive.google.com/file/d/1FE9iIwj90elj0r9_9yrxNX5wLIovWMfW/view
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2133
ISBN: 978-966-934-197-6
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.