Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2322
Назва: | Продуктивність та якість зерна пшениці м'якої озимої залежно від мінерального живлення в умовах лівобережного Лісостепу України |
Інші назви: | Productivity and grain quality of soft winter wheat depending on mineral nutrition in the conditions of the left-bank Forest-Steppe of Ukraine |
Автори: | Крамарьов, Сергій Михайлович Kramar’ov, Sergiy Жемела, Григорій Пимонович Zhemela, Gregory Шакалій, Світлана Миколаївна Shakaliy, Svitlana |
Ключові слова: | пшениця озима winter wheat мінеральні добрива mineral fertilizers натура зерна nature of grain клейковина gluten вміст білка protein content |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України |
Бібліографічний опис: | Крамарьов С. М. Продуктивність та якість зерна пшениці м'якої озимої залежно від мінерального живлення в умовах лівобережного Лісостепу України / С. М. Крамарьов, Г. П. Жемела, С. М. Шакалій // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2014. - № 6. - С. 61-67. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2322 |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено результати досліджень впливу мінерального живлення на фізичні і технологічні показники якості зерна пшениці м’якої озимої (середнє за 2010–2013 рр.) в умовах лівобережного Лісостепу України. З'ясовано, що за рахунок добрив можливо підвищити врожайність культури і вміст білка в зерні. Встановлена тісна кореляційна залежність між кількістю клейковини і вмістом білка в зерні. The results of researches of influence of mineral nutrition on physical and technological indicators of grain quality of soft winter wheat (average for 2010–2013) in the conditions left-bank Forest-Steppe of Ukraine. It was found that due to fertilizers it is possible to increase crop yield and protein content in the grain. A close correlation between the amount of gluten and protein content in the grain. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2014_6_14 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2322 |
ISSN: | 2311-6609 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bisg_2014_6_14.pdf | 414,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.