Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2333
Title: | Визначення коефіцієнта абсорбції поливної води під посівами люцерни в лісостеповій зоні України |
Other Titles: | Definition of the of the absorption coefficient of irrigation water for crops of alfalfa in the forest-steppe zone of Ukraine |
Authors: | Запорожченко, В. Ю. Zaporozhchenko, V. |
Keywords: | коефіцієнт абсорбції absorption coefficient поливна вода irrigation water люцерна alfalfa різні шари ґрунту different soil layers зміна вологозатримання change of moisture retention |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Citation: | Запорожченко В. Ю. Визначення коефіцієнта абсорбції поливної води під посівами люцерни в лісостеповій зоні України / В. Ю. Запорожченко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2012. – № 2. – С. 38-39. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2333 |
Abstract: | Доведено, що розрахунок режимів зрошення посівів люцерни за агрогідрометеорологічним методом в умовах Лісостепу України ґрунтується на використанні щоденних вологозапасів у різних шарах ґрунту. Виявлено зміну вологозатримання під час проведення поливів однаковими поливними нормами, але в різні періоди. Proved that the calculation of irrigation alfalfa using agrogidrometeorological method in the forest- steppe zone of Ukraine is based on data a daily moisture reserves in the different soil layers. A change in water retention during the same watering irrigation rates, but at different times. |
URI: | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/170 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2333 |
Appears in Collections: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
170-Article Text-387-1-10-20140312.PDF | 297,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.