Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2341
Title: | Енергозаощаджувальні способи сушіння насіння кукурудзи |
Other Titles: | Energysave methods of drying seed corn |
Authors: | Кирпа, Микола Якович Kirpa, Mykola Рева, Л. І. Reva, L. Стюрко, М. О. Styurko, M. |
Keywords: | насіння кукурудзи corn seeds особливості сушіння drying features система рециркуляції та реверсування recirculation and reversing system якість насіння seed quality |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Citation: | Кирпа М. Я. Енергозаощаджувальні способи сушіння насіння кукурудзи / М. Я. Кирпа, Л. І. Рева, М. О. Стюрко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2012. – № 2. – С. 77-80. – Режим доступу :http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2341 |
Abstract: | Досліджено техніко-технологічні особливості сушіння насіння кукурудзи в камерних кукурудзосушарках, встановлено способи, які знижують витрати палива, підвищують продуктивність сушарок та забезпечують високу якість насіння. З метою модернізації існуючих, а також під час проектування нових зерносушарок рекомендується їх оснащувати їх системою рециркуляції та реверсування агента сушіння. Investigated the technical and technological features of drying seed corn in the chamber corn dryer, established methods to reduce fuel consumption, increase productivity and dryers provide high quality seeds. For the purpose of modernithetion existence and projecting of new corn dryers recommend their equipment recycling system and reversing agent drying. |
URI: | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/178 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2341 |
Appears in Collections: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
178-Article Text-403-1-10-20140312.pdf | 313,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.