Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2389
Title: | Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження |
Other Titles: | Features of the physicochemical parameters of honey bee depending on the botanical origin |
Authors: | Голда, А. А. Holda, A. Єфімов, Валентин Геннадійович Efimov, V. Efimov, Valentyn Efimov, V. G. Yefimov, V. Yefimov, Valentyn Yefimov, V. G. Yefimov, V. H. Iefimov, V. G. Jefimov, V. H. Jefimov, V. G. Jefimov, V. Jefimov, Valentyn |
Keywords: | сахароза sucrose мед бджолиний honey bee діастазне число diastase вміст води water content кислотність acidity пилковий склад pollen composition |
Issue Date: | May-2019 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Голда А. А. Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження / А. А. Голда, В. Г. Єфімов // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 22-23 трав. 2019 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2019. – С. 111-112. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389. |
Abstract: | Встановлено, що меди різного ботанічного походження мають різні якісні характеристики, зокрема, за відсотком видоспецифічних пилкових зерен переважає соняшниковий мед, за масовою часткою сахарози – акацієвий, за діастазним числом – коріандровий, за кислотністю – липовий. It has been established that honey of different botanical origin has different qualitative characteristics, in particular, the percentage of species-specific pollen grains is dominated by sunflower honey, the level of sucrose - acacia honey, diastase number - coriander honey, acidity - linden honey. |
Description: | Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 |
URI: | http://biosafety-center.com/iv-міжнародна-науково-практична-конфер/ http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.