Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2494
Title: Регіональна диференціація вітчизняного ринку м'яса
Other Titles: Rehionalʹna dyferentsiatsiya vitchyznyanoho rynku m'yasa
Authors: Мороз, Світлана Іванівна
Moroz, Svitlana
Keywords: виробництво м'яса
vyrobnytstvo m'yasa
птахівництво
ptakhivnytstvo
ринок м'яса
rynok m'yasa
регіональна диференціація
rehionalʹna dyferentsiatsiya
Issue Date: 2010
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Citation: Мороз С. І. Регіональна диференціація вітчизняного ринку м'яса / С. І. Мороз // Агросвіт. – 2010. - № 21. - С. 24 – 27. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2494
Abstract: Проаналізовано вітчизняне виробництво і споживання м"яса в розрізі регіональних ринків. Визначені чинники, що на них впливають. Запропоновані показники оцінки перспективних областей розширення регіонів збуту для виробників м"ясної сировини. A home production and consumption of meat in the cut of regional markets have been analyzed. The factors, that on them influence have been defined. Indexes of an estimation of perspective areas for expansion of regions of sale for the producers of the meat row have been proposed.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2494
ISSN: ISSN 2306-6792
Appears in Collections:Агросвіт

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf214,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.