Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2517
Title: Основні засади формування рівня продовольчої безпеки в Україні
Other Titles: The main basses of the level forming of the food safety in Ukraine
Authors: Халатур, Світлана Миколаївна
Halatur, Svitlana
Keywords: продовольча безпека в України
food security in Ukraine
основні концепції
basic concepts
напрями забезпечення
напрями забезпечення
Issue Date: 2010
Publisher: Дніпропетровський державний аграрний університет
Citation: Халатур С. М. Основні засади формування рівня продовольчої безпеки в Україні / С. М. Халатур // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2010. – № 2. – С. 156-160. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2517
Abstract: Розкрито сучасний стан формування механізмів забезпечення продовольчої безпеки та напрями її формування в Україні. Визначено основні концепції продовольчої безпеки на національному рівні. Сформульовано основні напрями забезпечення продовольчої безпеки в державі на макроекономічному та мікроекономічному рівнях. The modern level of the forming mechanisms providing with food safety in Ukraine in our article was proposed.The main conceptions of food safety on the national level were defined.The ways of the forming State politic by the food safety in Ukraine were analyses. The main ways of the providing food safety on the macro- and microlevels were formulated.
URI: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/415
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2517
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Appears in Collections:Публікації аспірантів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
415-Article Text-853-1-10-20141201.pdf312,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.