Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2548
Назва: Маркетингові складові формування продовольчого ринку України
Інші назви: Marketynhovi skladovi formuvannya prodovolʹchoho rynku Ukrayiny
Автори: Багорка, Марія Олександрівна
Bahorka, Mariya
Білоткач, Ігор Анатолійович
Bilotkach, Ihor
Ключові слова: продовольчий ринок
food market
продовольча безпека
food safety
моніторинг
monitoring
споживання
consumption
ринковий попит
market demand
цінова політика
price policy
Дата публікації: 2011
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Багорка М. О. Маркетингові складові формування продовольчого ринку України / М. О. Багорка, І. А. Білоткач // Агросвіт. – 2011. -№ 11. - С. 2 – 7. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2548
Короткий огляд (реферат): Стверджується, що прагнення України до інтеграції у світове господарство передбачає реформування всіх сфер народного господарства країни. Занепад сільського господарства не тільки стримує розвиток інших секторів аграрно-продовольчої системи України, а й залишається однією зі сфер найбільшого розміщення і вкладення обмежених господарських ресурсів. Наголошується, що від розвитку агропромислового виробництва залежить продовольча безпека держави, а рівень і якість забезпечення населення продуктами харчування безпосередньо впливають на соціальне становище у суспільстві та здоров"я нації загалом. У моніторингу узагальнено основні проблеми та запропоновано напрями усунення перешкод розвитку ринку сільськогосподарської продукції. It becomes firmly established that aspiring of Ukraine to integration in a world economy foresees reformation of all spheres of national economy of country. The decline of agriculture not only restrains development of other sectors of the agrarian-food system of Ukraine but also remains one of spheres of the most placing and investment of the limited economic resources. Іt is Marked that food safety of the state depends on development of agroindustrial production, and a level and quality of providing of population foodstuffs directly influence on social position in society and health of nation on the whole. In monitoring basic problems are generalized and directions of removal of obstacles to market of agricultural produce development are offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2548
ISSN: ISSN 2306-6792
Розташовується у зібраннях:Агросвіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf174,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.