Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2548
Title: | Маркетингові складові формування продовольчого ринку України |
Other Titles: | Marketynhovi skladovi formuvannya prodovolʹchoho rynku Ukrayiny |
Authors: | Багорка, Марія Олександрівна Bahorka, Mariya Білоткач, Ігор Анатолійович Bilotkach, Ihor |
Keywords: | продовольчий ринок food market продовольча безпека food safety моніторинг monitoring споживання consumption ринковий попит market demand цінова політика price policy |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` |
Citation: | Багорка М. О. Маркетингові складові формування продовольчого ринку України / М. О. Багорка, І. А. Білоткач // Агросвіт. – 2011. -№ 11. - С. 2 – 7. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2548 |
Abstract: | Стверджується, що прагнення України до інтеграції у світове господарство передбачає реформування всіх сфер народного господарства країни. Занепад сільського господарства не тільки стримує розвиток інших секторів аграрно-продовольчої системи України, а й залишається однією зі сфер найбільшого розміщення і вкладення обмежених господарських ресурсів. Наголошується, що від розвитку агропромислового виробництва залежить продовольча безпека держави, а рівень і якість забезпечення населення продуктами харчування безпосередньо впливають на соціальне становище у суспільстві та здоров"я нації загалом. У моніторингу узагальнено основні проблеми та запропоновано напрями усунення перешкод розвитку ринку сільськогосподарської продукції. It becomes firmly established that aspiring of Ukraine to integration in a world economy foresees reformation of all spheres of national economy of country. The decline of agriculture not only restrains development of other sectors of the agrarian-food system of Ukraine but also remains one of spheres of the most placing and investment of the limited economic resources. Іt is Marked that food safety of the state depends on development of agroindustrial production, and a level and quality of providing of population foodstuffs directly influence on social position in society and health of nation on the whole. In monitoring basic problems are generalized and directions of removal of obstacles to market of agricultural produce development are offered. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2548 |
ISSN: | ISSN 2306-6792 |
Appears in Collections: | Агросвіт |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.