Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2548
Title: Маркетингові складові формування продовольчого ринку України
Other Titles: Marketynhovi skladovi formuvannya prodovolʹchoho rynku Ukrayiny
Authors: Багорка, Марія Олександрівна
Bahorka, Mariya
Білоткач, Ігор Анатолійович
Bilotkach, Ihor
Keywords: продовольчий ринок
food market
продовольча безпека
food safety
моніторинг
monitoring
споживання
consumption
ринковий попит
market demand
цінова політика
price policy
Issue Date: 2011
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Citation: Багорка М. О. Маркетингові складові формування продовольчого ринку України / М. О. Багорка, І. А. Білоткач // Агросвіт. – 2011. -№ 11. - С. 2 – 7. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2548
Abstract: Стверджується, що прагнення України до інтеграції у світове господарство передбачає реформування всіх сфер народного господарства країни. Занепад сільського господарства не тільки стримує розвиток інших секторів аграрно-продовольчої системи України, а й залишається однією зі сфер найбільшого розміщення і вкладення обмежених господарських ресурсів. Наголошується, що від розвитку агропромислового виробництва залежить продовольча безпека держави, а рівень і якість забезпечення населення продуктами харчування безпосередньо впливають на соціальне становище у суспільстві та здоров"я нації загалом. У моніторингу узагальнено основні проблеми та запропоновано напрями усунення перешкод розвитку ринку сільськогосподарської продукції. It becomes firmly established that aspiring of Ukraine to integration in a world economy foresees reformation of all spheres of national economy of country. The decline of agriculture not only restrains development of other sectors of the agrarian-food system of Ukraine but also remains one of spheres of the most placing and investment of the limited economic resources. Іt is Marked that food safety of the state depends on development of agroindustrial production, and a level and quality of providing of population foodstuffs directly influence on social position in society and health of nation on the whole. In monitoring basic problems are generalized and directions of removal of obstacles to market of agricultural produce development are offered.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2548
ISSN: ISSN 2306-6792
Appears in Collections:Агросвіт

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf174,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.