Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2597
Title: | Вплив мінеральних добрив на якість продукції цибулі ріпчастої |
Other Titles: | Influence of mineral fertilizers on the quality of onion products |
Authors: | Готвянська, Анна Сергіївна Gotvyanska, Anna |
Keywords: | цибуля ріпчаста onion мінеральні добрива mineral fertilizers краплинне зрошення drip irrigation якість продукції production quality |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків |
Citation: | Готвянська А. С. Вплив мінеральних добрив на якість продукції цибулі ріпчастої / А. С. Готвянська // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2014. - Вип. 21. - С. 63-67. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2597 |
Abstract: | У статті висвітлено результати досліджень вирощування цибулі ріпчастої в умовах краплинного зрошення за використання різних способів внесення і доз мінеральних добрив. Подано якісні показники цибулі ріпчастої залежно від способів внесення і доз мінеральних добрив. Встановлено, що при внесенні мінеральних добрив локально такі якісні показники, як суха речовина, сума цукрів, сахароза, нітрати зростають, а вміст вітаміну С знижується. The article presents the results of research of onion cultivation under drip irrigation using different methods of application and doses of mineral fertilizers. Posted onion quality indicators depending on the methods of application and doses of mineral fertilizers. Found that when mineral fertilizers applied locally then such qualitative indicators as dry matter, the amount of sugars, sucrose, nitrates increase, and vitamin C content decreases. |
URI: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2014_21_11 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2597 |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
znpicb_2014_21_11.pdf | 385,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.