Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2638
Назва: Бульбочкові бактерії Medicago l. and onobrychis adans. (FABACEAE), що мешкають в товщі техногенних відвалів
Інші назви: Legume bacteria Medicago l. and onobrychis adans. (FABACEAE) inhabiting the thickness of technogenic dumps
Автори: Узбек, Іван Харлампійович
Uzbek, Ivan
Ключові слова: утворення бульбочок
tuber formation
кількість та маса
number and mass
техногенні ландшафти
man-made landscapes
рекультивація
rekulʹtyvatsiya
екотоп
ecotopes
Дата публікації: 2009
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Узбек І. Х. Бульбочкові бактерії Medicago l. and onobrychis adans. (FABACEAE), що мешкають в товщі техногенних відвалів / І. Х. Узбек // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2009. – № 1. – С. 7-11. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2638
Короткий огляд (реферат): Наведені результати досліджень з вивчення кількості та маси бульбочок на коренях люцерни та еспарцету, які вирощуються в умовах техногенних ландшафтів степової зони України. Встановлені особливості утворення бульбочок залежно від якісних показників екотопу. Робота являє інтерес для вирішення проблем рекультивації територій техногенного використання. Studies have conducted on determining the amount and weight of nodules in alfalfa and esparcet cultivated in technogenic landscapes of the steppe inUkraine. Peculiarities formations of nodule have been determined in respect of the qualitative characteristics of the technogenic territories.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/253
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2638
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
253-Article Text-611-1-10-20141120 (1).pdf308,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.