Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/263
Title: | Застосування бактеріальних препаратів на посівах гороху |
Other Titles: | Application of bacterial preparations on the posts of poverty |
Authors: | Лемішко, Світлана Миколаївна Lemishko S. |
Keywords: | бактеріальні препарати bacterial preparations інокуляція насіння inoculation of seeds внесення добрив fertilizer продуктивність гороху productivity peas |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Лемішко С.М. Застосування бактеріальних препаратів на посівах гороху // Наукове забезпечення інноваційного розвитку та адаптація агропромислового виробництва в умовах трансформації клімату : Матеріали Всеукраїнської науково-практ. конф. (Дніпро – Полтава, 24-25 травня 2018 р.). - Дніпро, 2018. - С. 11-13.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/263 |
Abstract: | Проводились дослідження по визначенню впливу, як окремого використання бактеріальних препаратів на основі азотфіксуючих та фосформобілізуючих бактерій, так і в комплексі із удобренням в посівах гороху. Спостереження і результати досліджень свідчать, що використання активних штамів бульбочкових бактерій для передпосівної обробки насіння гороху, збільшувало загальну кількість бульбочок в усіх варіантах.Studies were conducted to determine the effect of the individual use of bacterial preparations based on nitrogen fixing and phosphorubibilizing bacteria, and in combination with fertilizers in pea crops. Observations and results of researches indicate that the use of active strains of tuber bacteria for presowing treatment of peas, increased the total number of tubers in all variants. |
URI: | https://www.dsau.dp.ua/ua/news/620.html http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/263 |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лемішко 1.pdf | 122,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.