Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2694
Назва: | Органічне виробництво козиного молока |
Інші назви: | Organic production of goat milk |
Автори: | Фотіна, Тетяна Іванівна Fotina, Tetyana Яценко, Іван Володимирович Yacenko, Ivan Зажарська, Надія Миколаївна Zazharska, Nadiia Zazharska, N. M. Zazharska, N. Zazhars’ka, N. M. Zazharskaya, N. N. Zazharskaya, N. Zazharska, N. N. Зажарська, Наталія Володимирівна Zazharska, Natalia |
Ключові слова: | післядоїльна обробка post-dill processing козине молоко goat's milk органічне виробництво organic production доїння milking |
Дата публікації: | лис-2018 |
Видавництво: | Науково-методичний центр «Агроосвіта» |
Бібліографічний опис: | Органічне виробництво козиного молока / Т. І. Фотіна, І. В Яценко, Н. М. Зажарська, Н. В. Зажарська // Органічне агровиробництво : освіта i наука : Зб. тез всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Київ, 1 листоп. 2018 р. ) / НМЦ «Агроосвiта». – Київ, 2018. – С. 48-51. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2694. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблена система, яка зумовлена ефективним миттям доїльного обладнання, належною процедурою доїння і підтриманням здоров’я вимені кози, дозволяє отримувати високоякісне і безпечне козине молоко. |
Опис: | Зажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2694 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20.pdf | 283,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.