Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/271
Title: Оцінка впливу роботи машини та обладнання на якість хлібобулочних виробів
Other Titles: Assessment of the impact of machinery and equipment on the quality of bakery products
Authors: Чурсінов, Юрій Олексійович
Chursinov, Yuriy Alekseevich
Черних, Свiтлана Анатоліївна
Chernykh, Svetlana Anatolievna
Петровенко, Володимир Володимирович
Petrovenko, Volodimir Volodimirоvich
Keywords: Хлібобулочні вироби
Bakery products
технологічне обладнання
technological equipment
тістозакаточні машини
dough-making machines
якість хліба
bread quality
параметри якості
quality parameters
Issue Date: 2014
Publisher: ТОВ ІА «АПК-Інформ»
Citation: Чурсінов Ю. О. Оцінка впливу роботи машини та обладнання на якість хлібобулочних виробів/ Ю. О. Чурсінов,С.А. Черних, В.В. Петровенко // Хранение и переработка зерна. – 2014. – №3 (180). – С. 32 – 35.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/271
Abstract: Розглянуто різні обґрунтовані фактори впливів обробки пшеничного тіста на його структурно-механічні властивості та органолептичні, фізико-хімічні показники готових виробів. Виділено та розглянуто вплив основного технологічного обладнання, яке використовується при виробництві хлібобулочних виробів. Different substantiated factors of the influence of wheat dough processing on its structural and mechanical properties and organoleptic, physical and chemical parameters of finished products are considered. The influence of the main technological equipment used in the manufacture of bakery products is highlighted and considered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/27690/1/Baking_industry.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/271
ISSN: 2306-4498 (Print)
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Черних 1.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.