Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2749
Назва: | Методичні підходи до оцінювання конкурентоспроможності аграрних підприємств |
Інші назви: | Methodological approaches to evaluation of competitiveness of agricultural enterprises |
Автори: | Курбацька, Лариса Миколаївна Kurbatska, L. Кадирус, Ірина Григорівна Kadyrus, I. Ільченко, Тетяна Вікторівна Ilchenko, T. Захарченко, Ю. В. Zaharchenko, Y. |
Ключові слова: | маркетинг marketing конкурентоспроможність competitiveness показник performance підприємство enterprise метод method |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` |
Бібліографічний опис: | Методичні підходи до оцінювання конкурентоспроможності аграрних підприємств / Л. М. Курбацька, І. Г. Кадирус, Т. В. Ільченко та ін. // Агросвіт. – 2014. - № 21. - С. 13 – 17. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2749 |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано методичні підходи до визначення показників оцінки конкурентоспроможності підприємства та його продукції. Розкрито переваги та недоліки різних методик. Розглянуто особливості визначення показників оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Analysis of methodological approaches to defining indicators to measure the competitiveness of the company and its products. Reveals the advantages and disadvantages of different methods. The features of the definition of indicators to measure the competitiveness of products of agricultural enterprises. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2749 |
ISSN: | ISSN 2306-6792 |
Розташовується у зібраннях: | Агросвіт |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 177,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.