Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/275
Title: Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів
Other Titles: Possibilities of improving the quality of bakery products
Authors: Черних, Світлана Миколаївна
Chernykh, Svetlana
Грекова, Ніна
Grekova, Nina
Петровенко, Володимир Володимирович
Petrovenko, Volodimir
Keywords: Якість хлібобулочної продукції
The quality of bakery products
поліпшувачі
improvers
заміс тіста
dough
клейковина
gluten
технічне обладнання
technical equipment
сировина
raw materials
Issue Date: 2016
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Черних С.А. Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів/ С.А. Черних, Н.В. Грекова, В.В. Петровенко// Матеріали 4 Міжнароднї науково-практичної конференції «Розвиток форм і методів сучасного менеджменту, економіки і права в умовах глобалізації», Дніпропетровськ, 5-7 квітня 2016 р., – Дніпропетровськ: ДДАЕУ, 2016. – Т. 1. – С. 56-59.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275
Abstract: Основними факторами, які впливають на якість хлібобулочних виробів в системі менеджменту якості є технічні, організаційні, соціально-економічні, правові, які мають різний вплив на якість хлібобулочної продукції. Остання тісно пов'язана з належною якістю сировини, розширенням сировинної бази, впровадженням раціональних ресурсо- і енергозберігаючих технологій, технічним переоснащенням виробництва. The main factors influencing the quality of bakery products in the quality management system are technical, organizational, socio-economic, legal, which have a different impact on the quality of bakery products. The latter is closely linked to the proper quality of raw materials, the expansion of the raw material base, the introduction of rational resource and energy saving technologies, technical re-equipment of production.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/c4392d20-52e4-4441-8547-64f51bee0d33/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%204.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Черних 4.pdf307,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.