Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/275
Title: | Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів |
Other Titles: | Possibilities of improving the quality of bakery products |
Authors: | Черних, Світлана Миколаївна Chernykh, Svetlana Грекова, Ніна Grekova, Nina Петровенко, Володимир Володимирович Petrovenko, Volodimir |
Keywords: | Якість хлібобулочної продукції The quality of bakery products поліпшувачі improvers заміс тіста dough клейковина gluten технічне обладнання technical equipment сировина raw materials |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Черних С.А. Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів/ С.А. Черних, Н.В. Грекова, В.В. Петровенко// Матеріали 4 Міжнароднї науково-практичної конференції «Розвиток форм і методів сучасного менеджменту, економіки і права в умовах глобалізації», Дніпропетровськ, 5-7 квітня 2016 р., – Дніпропетровськ: ДДАЕУ, 2016. – Т. 1. – С. 56-59.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275 |
Abstract: | Основними факторами, які впливають на якість хлібобулочних виробів в системі менеджменту якості є технічні, організаційні, соціально-економічні, правові, які мають різний вплив на якість хлібобулочної продукції. Остання тісно пов'язана з належною якістю сировини, розширенням сировинної бази, впровадженням раціональних ресурсо- і енергозберігаючих технологій, технічним переоснащенням виробництва. The main factors influencing the quality of bakery products in the quality management system are technical, organizational, socio-economic, legal, which have a different impact on the quality of bakery products. The latter is closely linked to the proper quality of raw materials, the expansion of the raw material base, the introduction of rational resource and energy saving technologies, technical re-equipment of production. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/c4392d20-52e4-4441-8547-64f51bee0d33/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%204.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275 |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Черних 4.pdf | 307,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.