Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2787
Назва: | Застосування високобілкових кормових добавок в годівлі курей-несучок |
Інші назви: | Применение высокобелковых кормовых добавок в кормлении кур-несушек The use of high-protein feed additives in the feeding of laying hens |
Автори: | Мусіч, Ольга Іванівна Musich, Olga Musich, O. Musich, O. I. |
Ключові слова: | протеїн protein кури-несучки laying hens комбікорм compound feed яйценоскість egg-laying |
Дата публікації: | лют-2020 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Мусіч О. І. Застосування високобілкових кормових добавок в годівлі курей-несучок / О. І. Мусіч // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 14 лют. 2020 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2020. – С. 48-50. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2787. |
Короткий огляд (реферат): | Проведені дослідження хімічного складу рибного брошна. Наведені результати науково-господарського досліду по визначенню застосування високопротеїнової кормової добавки із відходів переробки риби і птиці в годівлі курей-несучок породи Ломан Хайсекс.. Досліджено, що введення до складу комбикорма курей-несучок рибного борошна підвищує яєчну продуктивність, позитивно впливає на якість яєць, покращує їх харчову та біологічну цінність. Studies of the chemical composition of fish meal have been carried out. The results of scientific and economic experience on determining the use of high protein feed additives from fish and poultry waste in feeding laying hens of the Lohman Hisex breed are presented. improves their nutritional and biological value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2787 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мусіч.pdf | 693,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.