Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3163
Назва: | Уплив амарантової добавки в раціоні кролів на стан їхнього здоров’я та дієтичні властивості м’яса |
Інші назви: | Influence of amaranth supplement in the diet of rabbits on their health and dietary properties of meat |
Автори: | Шевчик, Римма Святославівна Shevchik, R. S. Shevchik, Rimma Shevchik, Rimma S. Shevchyk, R. S. Shevchik, R. Дуда, Юлія Вікторівна Duda, Yulia Duda, Y. V. Duda, J. V. Duda, Julia Duda, Y. Duda, J. Duda, Yulia Duda, Yu. Duda, Yulia V. Duda, Julia Viktorovna Duda, Yu. V. Корейба, Людмила Володимирівна Koreyba, Ludmila Koreyba, L. V. Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna Koreyba, L. Koreiba, L. V. Coregba, L. V. |
Ключові слова: | дієтичні властивості м’яса dietary properties of meat амарант amaranth кормові добавки feed additives кролівництво rabbit breeding м’ясо кролів rabbit meat |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Шевчик Р. С. Уплив амарантової добавки в раціоні кролів на стан їхнього здоров’я та дієтичні властивості м’яса / Р. С. Шевчик, Ю. В. Дуда, Л. В. Корейба // Тваринництво сьогодні : щоміс. наук.-практ. журн. – 2020. – № 6. – С. 67-69. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3163. |
Короткий огляд (реферат): | Дієтичні властивості м’яса кролів мають переваги над м’ясом інших видів забійних тварин, що обумовлено більш високим вмістом білка та меншим вмістом холестерину. Такі особливості кролятини забезпечуються як генетичними факторами, так і технологічними умовами утримання й годівлі. The dietary properties of rabbit meat have advantages over the meat of other species of slaughter animals, due to the higher protein content and lower cholesterol content. Such features of a rabbit are provided both by genetic factors, and technological conditions of the maintenance and feeding. |
Опис: | Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3163 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
43.pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.