Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 249.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиНікітін, Юрій Володимирович; Nikitin, Yurii
2023Обґрунтування технології виробництва цукатів із овочевої сировиниМайдан, Анастасія Олексіївна; Maidan, Anastasiia
2023Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктівСтупаєва, Юлія Ігорівна; Stupaieva, Yuliia
2023Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошківПричина, Роман Віталійович; Prychyna, Roman
2023Обґрунтування технології вилучення олії із насіння промислових конопель методом пресуванняРожик, Анатолій Віталійович; Rozhyk, Anatolii
2023Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продуктиЧорна, Валерія Віталіївна; Chorna, Valeriia
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav
2023Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировиниШевченко, Каріна Володимирівна; Shevchenko, Karina
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста ДніпроЛинник, Юлія Сергіївна; Lynnyk, Yuliia
2023Модернізація технологічної лінії первинної обробки зерна кукурудзи в умовах ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської областіЛазарєв, Вадим Вадимович; Lazariev, Vadym