Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Назва: Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy
Автори: Нікітін, Юрій Володимирович
Nikitin, Yurii
Ключові слова: гречка
hrechka
крупа
krupa
пластівці
plastivtsi
нордік
nordik
мікронізація
mikronizatsiia
харчові волокна
kharchovi volokna
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
водопоглинання
vodopohlynannia
вологість
volohist
набухання
nabukhannia
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Нікітін Ю. В. Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Юрій Володимирович Нікітін ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи. Об’єктом дослідження є процес мікронізації гречаної крупи, його зв'язок з показниками якості отриманого продукту. Предметом дослідження є закономірність і взаємозв’язок технічного процесу мікронізації гречаної крупи під час виробництва пластівців та його вплив на ефективність процесу.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy. Obiektom doslidzhennia ye protses mikronizatsii hrechanoi krupy, yoho zviazok z pokaznykamy yakosti otrymanoho produktu. Predmetom doslidzhennia ye zakonomirnist i vzaiemozviazok tekhnichnoho protsesu mikronizatsii hrechanoi krupy pid chas vyrobnytstva plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protsesu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нікітін Ю. В..pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.