Кафедра харчових технологій. Магістри : [161] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 161
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошноЯнченко, Артем Юрійович; Yanchenko, Artem
2024Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлиниЯновська, Тетяна Василівна; Yanovska, Tetiana
2024Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародківШамлян, Юлія Дмитрівна; Shamlian, Yuliia
2024Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробівЧиж, Діана Олегівна; Chyzh, Diana
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетаріїЦуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва ріпакової оліїФеленко, Ірина Миколаївна; Felenko, Iryna
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печиваСтепанов, Сергій Савелійович; Stepanov, Serhii
2024Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиціСосновчик, Катерина Іванівна; Sosnovchyk, Kateryna
2024Обґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якостіСідаш, Владислав Сергійович; Sidash, Vladyslav
2024Обґрунтування процесу сепарування насіння сої на відцентровому конічному сепараторіСергієнко, Віктор Федорович; Serhiienko, Viktor
2024Обґрунтування технологічного процесу сепарування зерна у вертикальному повітряному потоціПрохватило, Софія Сергіївна; Prokhvatylo, Sofiia
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениціПіддубцев, Володимир Олександрович; Piddubtsev, Volodymyr
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастоюПанченко, Оксана Миколаївна; Panchenko, Oksana
2024Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хлібаМирошниченко, Юлія Костянтинівна; Myroshnychenko, Yuliia
2024Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки соїЛопаткіна, Ольга Олександрівна; Lopatkina, Olha
2024Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатівЛитвинова, Вікторія Володимирівна; Lytvynova, Viktoriia
2024Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерівЗалужна, Наталія Ігорівна; Zaluzhna, Nataliia
2024Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировиниЗабуранна, Катерина Дмитрівна; Zaburanna, Kateryna
2024Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексуДерев’янко, Дарія Сергіївна; Derevianko, Dariia
2024Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типуГолота, Петро Петрович; Holota, Petro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 161