Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3650
Назва: | Удосконалення технології вирощування коропових риб в умовах приватних підприємств Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia koropovykh ryb v umovakh pryvatnykh pidpryiemstv Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Безродний, Олексій Юрійович Bezrodnyi, Oleksii Yuriiovych |
Ключові слова: | аквакультура akvakultura удосконалення технології udoskonalennia tekhnolohii вирощування риби vyroshchuvannia ryby коропові риби koropovi ryby |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Безродний О. Ю. Удосконалення технології вирощування коропових риб в умовах приватних підприємств Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Безродний Олексій Юрійович ; наук. керівник Рожков В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 62 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3650. |
Короткий огляд (реферат): | Специфічна особливість розвитку аквакультури полягає в тому, що вона може здійснюватися тільки у водному середовищі. Якщо в інших галузях економіки лімітуючим фактором є сировина в прямому розумінні, то для рибництва головним визначальним чинником розміщення підприємств аквакультури є наявність водних ресурсів, що забезпечують основу вирощування і отримання товарної риби. Метою роботи є удосконалення технології вирощування коропових риб на прикладі фермерського господарства. Spetsyfichna osoblyvist rozvytku akvakultury poliahaie v tomu, shcho vona mozhe zdiisniuvatysia tilky u vodnomu seredovyshchi. Yakshcho v inshykh haluziakh ekonomiky limituiuchym faktorom ye syrovyna v priamomu rozuminni, to dlia rybnytstva holovnym vyznachalnym chynnykom rozmishchennia pidpryiemstv akvakultury ye naiavnist vodnykh resursiv, shcho zabezpechuiut osnovu vyroshchuvannia i otrymannia tovarnoi ryby. Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia koropovykh ryb na prykladi fermerskoho hospodarstva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3650 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Безродний О.Ю..pdf | 849,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.