Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3661
Назва: | Оцінка якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів |
Інші назви: | Evaluation of quality and safety of beef in the conditions of Dnipropetrovsk regional state laboratory of the State Consumer Service of Ukraine |
Автори: | Ільченко, В. В. Ilchenko, V. V. |
Ключові слова: | температура temperature яловичина beef м'ясо meat контроль control якість quality безпечність safety |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Ільченко В. В. Оцінка якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Ільченко В. В. ; наук. керівник Бібен І. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. – Дніпро, 2020. – 71 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3661. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі вивчено оцінку якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби України Проведено аналіз роботи лабораторії щодо встановлення якості і безпечності яловичини за вмістом у м’ясі токсичних елементів, пестицидів, мікотоксинів, нітрозамінів, гормональних препаратів, а також за мікробіологічними і радіологічними показниками. Досліджено органолептичні, мікробіологічні та біохімічні показники яловичини під час первинної обробки та в період її зберігання. Вивчено вплив санітарно-гігієнічних умов виробництва м’ясопереробних підприємств та термінів зберігання на санітарно-бактеріологічні показники яловичини та визначено економічні втрати від її холодильної обробки. The article evaluates the quality and safety of beef in the conditions of Dnipropetrovsk Regional State Laboratory of the State Consumer Service of Ukraine. indicators. The organoleptic, microbiological and biochemical parameters of beef during primary treatment and during its storage were investigated. The influence of sanitary and hygienic conditions of production of meat-processing enterprises and shelf life on the sanitary-bacteriological indicators of beef has been studied and the economic losses from its refrigeration processing have been determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3661 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ільченко В.В..pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.