Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3695
Title: | Обґрунтування резервів зниження собівартості продукції на підприємстві |
Other Titles: | Obgruntuvannia rezerviv znyzhennia sobivartosti produktsii na pidpryiemstvi |
Authors: | Ступак, Ілля Ігорович Stupak, Illia |
Keywords: | витрати виробництва production costs собівартість cost резерви reserves підприємство enterprise виробництво production |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ступак І. І. Обґрунтування резервів зниження собівартості продукції на підприємстві : магістр. дипломна робота : 051 Економіка / Ступак Ілля Ігорович ; наук. керівник Сітковська Алла Олександрівна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. економіки. – Дніпро, 2021. – 88 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3695 |
Abstract: | Розглянуто сутність категорії «собівартість». Розкриті підходи та методи визначення собівартості продукції аграрних підприємств, досліджені фактори, що впливають на її зниження. Проведено оцінку рівня і структури собівартості сільськогосподарської продукції аграрного підприємства. Обґрунтовані резерви зниження собівартості сільськогосподарської продукції з урахуванням її фактичного рівня та вплив на ефективність господарювання. Rozghlianuto sutnist katehorii «sobivartist». Rozkryti pidkhody ta metody vyznachennia sobivartosti produktsii ahrarnykh pidpryiemstv, doslidzheni faktory, shcho vplyvaiut na yii znyzhennia. Provedeno otsinku rivnia i struktury sobivartosti silskohospodarskoi produktsii ahrarnoho pidpryiemstva. Obgruntovani rezervy znyzhennia sobivartosti silskohospodarskoi produktsii z urakhuvanniam yii faktychnoho rivnia ta vplyv na efektyvnist hospodariuvannia. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3695 |
Appears in Collections: | Кафедра економіки. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ступак І.І..pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.