Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3706
Title: Розробка маркетингових резервів підвищення конкурентоспроможності підприємства
Other Titles: Rozrobka marketynhovykh rezerviv pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva
Authors: Бридун, Олег Євгенійович
Brydun, Oleh
Keywords: конкуренція
competitiveness
конкурентоспроможність підприємства
enterprise competitiveness
конкурентоспроможність продукції
product competitiveness
резерви
reserves
рекламна кампанія
advertising campaign
мотивація персоналу
personnel motivation
адаптація до ринкових умов
adaptation to market conditions
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Бридун О. Є. Розробка маркетингових резервів підвищення конкурентоспроможності підприємства: магістр. дипломна робота : 075 Маркетинг / Бридун Олег Євгенійович ; наук. керівник Багорка Марія Олександрівна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. маркетингу. – Дніпро, 2020. – 101 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3706
Abstract: Досліджені основні підходи вітчизняних та зарубіжних вчених щодо трактування понять «конкуренція», «конкурентоспроможність» «резерви», проаналізовано рівень та проведена оцінка конкурентоспроможності ФОП Радчишина Іванна Петрівна / «Комфорт», а також розроблені маркетингові резерви її підвищення. Doslidzheni osnovni pidkhody vitchyznianykh ta zarubizhnykh vchenykh shchodo traktuvannia poniat «konkurentsiia», «konkurentospromozhnist» «rezervy», proanalizovano riven ta provedena otsinka konkurentospromozhnosti FOP Radchyshyna Ivanna Petrivna / «Komfort», a takozh rozrobleni marketynhovi rezervy yii pidvyshchennia.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3706
Appears in Collections:Кафедра маркетингу. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бридун О.Є..pdf1,86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.