Кафедра клінічної діагностики та внутрішніх хвороб тварин. Магістри : [45] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 45
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Діагностичні критерії ультрасонографічного дослідження псів за часткової та повної обструкції уретри в умовах навчально-науково-виробничого клініко-діагностичного центру факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуКомар, Є. О.; Komar, Y. О.
2021Клініко-діагностичні критерії, ефективність лікування та профілактики за гострої кардіоміопатії у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроКолабіна, Н. П.; Kolabina, N. P.
2021Клініко-біохімічний статус, діагностика та принципи лікування респіраторних хвороб у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроКоваленко, В. Ю.; Kovalenko, V. Y.
2021Клініко–лабораторна та інструментальна оцінка діагностичних критеріїв розвитку і лікування хронічних дифузних гепатопатій у собак в умовах навчально-науково-виробничого клініко-діагностичного центру факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЖуковська, А. В.; Zhukovska, A. V.
2021Ефективність комплексної терапії у котів за ниркової недостатності в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроГолофеєвська, В. О.; Holofеevska, V. O.
2021Інтенсивна терапія та реанімація за отруєння собак антикоагулянтом кумарином в умовах приватної клініки ветеринарної медицини «Колібрі» м. ДніпроВласенко, М. А.; Vlasenko, M. A.
2021Діагностика та комплексна терапія за пододерматитів у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроБондар, Р. В.; Bondar, R. V.
2021Ефективність лікування паренхіматозного гепатиту за гепаторенального синдрому у собак в умовах клініки «Добрий доктор» міста ДніпроБелозор, М. О.; Belozor, M. O.
2021Діагностичні критерії, ефективність лікування та профілактики за синдрому ураження опорно-рухового апарату у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроАбрамова, Р. І.; Abramova, R. I.
2020Діагностичні критерії та лікувально профілактичні заходи за диспептичного синдрому у собак при патології підшлункової залози в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського і Соборного районів міста ДніпроШимко, Е. В.; Shymko, E. V.
2020Ефективність лікування диспепсії поросят в умовах державного підприємства «Дослідне господарство «Дніпро» інституту сільського господарства степової зони НААН України Дніпропетровського району Дніпропетровської областіХомич, Я. М.; Khomych, Ya. M.
2020Діагностичні критерії та лікування гастроентериту у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського і Соборного районів міста ДніпроТауцький, Б. К.; Tautskiy, B. K.
2020Діагностичні критерії та ефективність лікувально-профілактичних заходів за сечокам’яної хвороби у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроСіромаха, І. М.; Siromaha, I. M.
2020Діагностичні критерії та ефективність лікувально-профілактичних заходів за сечокам’яної хвороби у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроСіромаха, І. М.; Siromaha, I. M.
2020Критерії діагностики та ефективність лікування за фібринозного перикардиту у собак в умовах ветеринарної клініки «Доктор ВЕТ» міста ДніпроСитенко, А. Ю.; Sytenko, A. Yu.
2020Діагностичні критерії та ефективність лікувально-профілактичних за-ходів за ерозивно-виразкового гастриту у поросят в умовах аграрно-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Агроцентр К» Криничанського району Дніпропетровської областіРабош, А. П.; Rabosh, A. P.
2020Ефективність лікувально-профілактичних заходів за шлунково-кишкової патології у телят в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Княжичі» Києво-Святошинського району Київської областіОлійник, І. О.; Oliynyk, I. O.
2020Діагностичні критерії та ефективність комплексної терапії собак за панкреатиту на тлі больового синдрому в умовах ветеринарної клініки «Добрий доктор» міста ДніпроМілютіна, К. О.; Miliutina, K. O.
2020Діагностичні та лікувально-профілактичні заходи за аліментарної остеодистрофії супоросних свиноматок в умовах ветеринарної клініки домашніх та екзотичних тварин «МедВет» фізична особа підприємець Андріяш Є.П.Крива, Євгенія Володимирівна; Kryva, Yevheniia Volodymyrivna
2020Діагностичні критерії та лікувально-профілактичні заходи за імунодефіцитного стану у телят в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського і Соборного районів міста ДніпроКолесник, Я. В.; Kolesnik, Y. V.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 45