Кафедра клінічної діагностики та внутрішніх хвороб тварин. Магістри : [45] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 45
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Діагностика та ефективність лікування гіпертиреозу у котів в умовах ветеринарної клініки «Акела» фізична особа підприємець «Журавчик І.Ю.» міста ДніпроФедчун, О. М.; Fedchun, O. M.
2022Діагностика, лікування та профілактика синдрому Пандори у котів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Ветеринарний простір Діскавері» міста ДніпроТимощенко, Є. В.; Timoshchenko, E. V.
2022Діагностичні критерії, ефективність лікування та профілактики пієлонефриту у собак в умовах навчально-наукового виробничого клініко-діагностичного центру UniVet факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуСтепаненко, П. А.; Stepanenko, P. A.
2022Клініко-діагностичні критерії, лікування та профілактика гіпотиреозу у собак в умовах товариства з обмеженою відповідальністю “Ветеринарний простір Діскавері” міста ДніпроПрохошина, В. І.; Prokhoshyna, V. I.
2022Діагностичні критерії та ефективність комплексної терапії за синдрому розладу рухової опори у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроПрокопова, С. Д.; Prokopova, S. D.
2022Діагностика синдрому Довнера та ефективність лікувально-профілактичних заходів за метаболічної патології у корів голштинської породи в умовах відкритого акціонерного товариства «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської областіПерістий, М. Г.; Peristy, M. G.
2022Діагностика та лікування тромбоемболій у котів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Ветеринарний простір Діскавері» міста ДніпроМіщенко, Н. В.; Mishchenko, N. V.
2022Клініко-лабораторна та інструментальна оцінка діагностичних критеріїв розвитку, лікування та профілактики за токсичного гепатиту у собак в умовах навчально-наукового виробничого клініко-діагностичного центру «UniVet» факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуМироненко, Є. О.; Myronenko, E. O.
2022Комплексна діагностика, ефективність лікування та профілактики патології сечостатевої системи у собак карликових порід в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроКутня, В. А.; Kutnya, V. A.
2022Діагностичні критерії та ефективність застосування в комплексній терапії нутрицевтиків за гастроентеральної патології у собак в умовах зоокомплексу «Троїцький» міста ДніпроЖулянова, С. Г.; Zhulyanova, S. G.
2022Діагностичні критерії та ефективність використання комплексної терапії і профілактики за бронхіту у собак та котів, в умовах навчально-виробничого клініко-діагностичного центру UniVet факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуГалайда, Л. В.; Galaida, L. V.
2022Використання ендоскопічних методів діагностики та лікування хронічних гастритів у собак в умовах зоокомплексу «Троїцький» міста ДніпроВасильченко, С. В.; Vasilchenko, S. V.
2022Діагностичні критерії та ефективність лікувально-профілактичних заходів за хронічного гастриту у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроАнтонова, І. А.; Antonova, I. A.
2021Ефективність превентивно-лікувальних заходів за ентероколіту у собак в умовах Верхньорогачицької районної державної лікарні ветеринарної медицини Каховського району, Херсонської областіЯровчик, А. С.; Yarovchyk, A. S.
2021Клініко-діагностичні критерії та ефективність використання Бі-Септиму та Євіт-Селу в комплексній терапії за гострих шлунково-кишкових розладів у телят в умовах селянського фермерського господарства «Тілець», село Благовіщенка, Куйбишевського району, Запорізької областіТітов, В. С.; Titov, V. S.
2021Діагностика та ефективність лікування екзем у собак в умовах ветеринарної клініки фізична особа підприємець «Козлова С.С.» міста Кривий РігРуденко, Анжела Анатоліївна; Rudenko, Angela
2021Діагностика, лікування та профілактика обтурації кишечника у собак в умовах приватної клініки ветеринарної медицини «Доктор Вет» м. ДніпроПроскурня, А. В.; Proskurnya, А.
2021Діагностичні критерії та ефективність лікування і профілактики за піодермії у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроПолушко, А. В.; Polushko, А. V.
2021Клініко-діагностичні критерії лікування та профілактика бронхообструктивного синдрому за бронхіальної астми у котів в умовах навчально-науково-виробничого клініко-діагностичного центру факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуМоруга, В. Р.; Moruga, V. R.
2021Діагностичні критерії, інтенсивна терапія та реанімація за хронічних хвороб нирок у дрібних тварин в умовах приватної ветеринарної клініки фізичної особи підприємця «Василенко М.М.» міста ДніпроКухар, Б. С.; Kukhar, B. S.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 45