Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3779
Назва: Ефективність застосування новітніх фунгіцидів проти збудників хвороб винограду в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агросільпром» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Efektyvnistʹ zastosuvannya novitnikh funhitsydiv proty zbudnykiv khvorob vynohradu v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu« Ahrosilʹprom »Dniprovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Автори: Петренко, Алла Іванівна
Petrenko, Alla
Ключові слова: фітосанітарний стан
phytosanitary condition
виноградники
vineyards
хімічні методи
chemical methods
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Петренко А.І. Ефективність застосування новітніх фунгіцидів проти збудників хвороб винограду в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агросільпром» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота:201,Агрономія/ Петренко Алла Іванівна ; наук. керівник Бандура Л.П.;Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.агрохімії.-Дніпро,2020.-86 с. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3779
Короткий огляд (реферат): Шкідники і хвороби в посадках виноградників в умовах України призводять до втрати урожаю винограду у деякі роки більше 50%. Найбільшими чинниками, які погіршують фітосанітарний стан виноградників, призводять до зростання кількості патогенних організмів, їх шкідливості є погодні умови [6]. Система заходів має забезпечувати, крім високої технічної ефективності, нездатність до накопичення в кінцевій продукції або мінімально допустимий залишковий вміст використаних препаратів в урожаї ягід, а також не повинна погіршувати навколишнє середовище. Pests and diseases in vineyards in Ukraine lead to a loss of grape yield in some years more than 50%. The biggest factors that worsen the phytosanitary condition of vineyards, lead to an increase in the number of pathogens, their harmfulness are weather conditions [6]. The system of measures must ensure, in addition to high technical efficiency, the inability to accumulate in the final product or the minimum allowable residual content of drugs used in the berry harvest, and must not degrade the environment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3779
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко А.І..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.