Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3779
Title: Ефективність застосування новітніх фунгіцидів проти збудників хвороб винограду в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агросільпром» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Efektyvnistʹ zastosuvannya novitnikh funhitsydiv proty zbudnykiv khvorob vynohradu v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu« Ahrosilʹprom »Dniprovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Authors: Петренко, Алла Іванівна
Petrenko, Alla
Keywords: фітосанітарний стан
phytosanitary condition
виноградники
vineyards
хімічні методи
chemical methods
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Петренко А.І. Ефективність застосування новітніх фунгіцидів проти збудників хвороб винограду в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агросільпром» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота:201,Агрономія/ Петренко Алла Іванівна ; наук. керівник Бандура Л.П.;Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.агрохімії.-Дніпро,2020.-86 с. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3779
Abstract: Шкідники і хвороби в посадках виноградників в умовах України призводять до втрати урожаю винограду у деякі роки більше 50%. Найбільшими чинниками, які погіршують фітосанітарний стан виноградників, призводять до зростання кількості патогенних організмів, їх шкідливості є погодні умови [6]. Система заходів має забезпечувати, крім високої технічної ефективності, нездатність до накопичення в кінцевій продукції або мінімально допустимий залишковий вміст використаних препаратів в урожаї ягід, а також не повинна погіршувати навколишнє середовище. Pests and diseases in vineyards in Ukraine lead to a loss of grape yield in some years more than 50%. The biggest factors that worsen the phytosanitary condition of vineyards, lead to an increase in the number of pathogens, their harmfulness are weather conditions [6]. The system of measures must ensure, in addition to high technical efficiency, the inability to accumulate in the final product or the minimum allowable residual content of drugs used in the berry harvest, and must not degrade the environment.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3779
Appears in Collections:Кафедра агрохімії. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петренко А.І..pdf1,34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.