Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/387
Title: Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства
Other Titles: Тhe analysis and assessment of competitive advantages of dairy enterprises annotation
Authors: Масляєва, Ольга Олександрівна
Maslyaeva, Оlga
Сітковська, Алла Олександрівна
Sitkovska, Alla
Кравченко, Микола Володимирович
Kravchenko, Mukola
Keywords: конкурентоспроможність
sustainable development
методичні підходи
methodological approaches
молокопереробне підприємство
milk processing enterprises
інтегровані системи
integrated system
Issue Date: 2017
Publisher: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Citation: Масляєва О. О. Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства [Електронний ресурс] / О. О. Масляєва, А. О. Сітковська, М. В. Кравченко // Інфраструктура ринку. – 2017. - № 3. - С. 51-54. - URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/387
Description: У статті розглянуто фактори, які впливають на економічну стійкість підприємств. Визначено актуальність проблеми забезпечення економічної стійкості підприємства, що характеризується високим рівнем невизначеності, жорсткої конкуренції та різноманітністю ризиків. Визначено, що саме пристосування до змін, які відбуваються на ринку, стає суттєвою перевагою підприємств у боротьбі з конкурентами. The article examines the factors that affect the economic stability of businesses. Determined urgency of ensuring economic viability characterized by high levels of uncertainty, tough competition and a variety of risks. Determined that it adapt to changes in the market is an essential business advantage in the struggle with competitors
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/387
ISSN: ISSN (Online): 2519-2868
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf246,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.