Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3883
Title: Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii povitrianoho zerna amarantu z vykorystanniam plazmokhimichnoho obroblennia rozchyniv
Authors: Біленко, Антон Олександрович
Bilenko, Anton
Keywords: плоди яблук
plody yabluk
перемелена яблучна сировина
peremelena yabluchna syrovyna
яблучні чіпси
yabluchni chipsy
сушіння
sushinnia
надвисокочастона обробка
nadvysokochastona obrobka
комбіноване НВЧ-конвективне сушіння
kombinovane NVCh-konvektyvne sushinnia
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Біленко А. О. Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Біленко Антон Олександрович; наук. керівник Півоваров О.А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 96 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3883
Abstract: В роботі був проаналізований вплив плазмохімічно обробленої води на властивості зерна амаранту. Зволоження зерна амаранту водою, яка пройшла таку обробки не є доцільним. Зволоження зерна амаранту плазмохімічно обробленою водою відбувається значно ефективніше. V roboti buv proanalizovanyi vplyv plazmokhimichno obroblenoi vody na vlastyvosti zerna amarantu. Zvolozhennia zerna amarantu vodoiu, yaka proishla taku obrobky ne ye dotsilnym. Zvolozhennia zerna amarantu plazmokhimichno obroblenoiu vodoiu vidbuvaietsia znachno efektyvnishe.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3883
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Біленко А.О..pdf3,65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.