Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3888
Title: | Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекції |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii povitrianoho sorho z vykorystanniam sortiv «Sorghum bicolor» ukrainskoi selektsii |
Authors: | Бурій, Дмитро Олександрович Burii, Dmytro |
Keywords: | сорго sorho Sorhgum Bikolor Sorhgum Bikolor сориз soryz повітряне зерно povitriane zerno НВЧ-обробка NVCh-obrobka поппінг poppinh |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Бурій Д. О. Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекції : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Бурій Дмитро Олександрович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 121 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3888 |
Abstract: | Об’єкт дослідження: сорго, сориз, НВЧ-обробка, методи, технологічні властивості повітряного зерна, органолептичні і фізико-хімічні показники якості поп-сорго. Метою роботи обґрунтування технології отримання повітряного зерна сорго шляхом використання надвисокочастотної обробки В роботі досліджено: - процес НВЧ-обробки зерна согро для отримання повітряного зерна. - Визначено оптимальні параметри процесу надвисокочастотної обробки зерна сорго. - Досліджено вплив термічної обробки на якість повітряного зерна. - Дослідження фізико-хіміного складу зерна сорго. - Визначено кількісні показники якості готового продукту. - Аналізовано органолептичну оцінку якості поп-сорго. - Проведено порівняльний аналіз повітряного зерна сорго і соризу. - Дослідження ринку попкорну Obiekt doslidzhennia: sorho, soryz, NVCh-obrobka, metody, tekhnolohichni vlastyvosti povitrianoho zerna, orhanoleptychni i fizyko-khimichni pokaznyky yakosti pop-sorho. Metoiu roboty obgruntuvannia tekhnolohii otrymannia povitrianoho zerna sorho shliakhom vykorystannia nadvysokochastotnoi obrobky V roboti doslidzheno: - protses NVCh-obrobky zerna sohro dlia otrymannia povitrianoho zerna. - Vyznacheno optymalni parametry protsesu nadvysokochastotnoi obrobky zerna sorho. - Doslidzheno vplyv termichnoi obrobky na yakist povitrianoho zerna. - Doslidzhennia fizyko-khiminoho skladu zerna sorho. - Vyznacheno kilkisni pokaznyky yakosti hotovoho produktu. - Analizovano orhanoleptychnu otsinku yakosti pop-sorho. - Provedeno porivnialnyi analiz povitrianoho zerna sorho i soryzu. - Doslidzhennia rynku popkornu |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3888 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бурій Д.О..pdf | 5,52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.