Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3896
Назва: | Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z proroshchenym zernom |
Автори: | Бут, Юлія Миколаївна But, Yuliia |
Ключові слова: | солод solod пророщування proroshchuvannia водопоглинальна здатність vodopohlynalna zdatnist енергія проростання enerhiia prorostannia здатність до проростання zdatnist do prorostannia амінокислоти aminokysloty печево з додаванням пророщеного зерна pechevo z dodavanniam proroshchenoho zerna мережевий графік merezhevyi hrafik надзвичайні ситуації nadzvychaini sytuatsii |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Бут Ю. М. Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Бут Юлія Миколаївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 125 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3896 |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної дипломної роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів, отриманих з додаванням пророщеного зерна пшениці. Об'єктом досліджень виступають зерно такої культури, як: пшениця та пшеничний солод, а також технологічний процес приготування печива з пророщеним зерном. Предметом дослідження є здобне печиво з додаванням пророщеного зерна пшениці. Metoiu danoi dyplomnoi roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, otrymanykh z dodavanniam proroshchenoho zerna pshenytsi. Obiektom doslidzhen vystupaiut zerno takoi kultury, yak: pshenytsia ta pshenychnyi solod, a takozh tekhnolohichnyi protses pryhotuvannia pechyva z proroshchenym zernom. Predmetom doslidzhennia ye zdobne pechyvo z dodavanniam proroshchenoho zerna pshenytsi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3896 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бут Ю.М..pdf | 3,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.