Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3941
Title: Удосконалення управління фінансовою стійкістю сільськогосподарського підприємства
Other Titles: Udoskonalennia upravlinnia finansovoiu stiikistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva
Authors: Іпатов, Іван Петрович
Ipatov, Ivan
Keywords: фінансове управління
financial management
рентабельність
profitability
фінансові ресурси
financial resources
фінансова стійкість
financial sustainability
платоспроможність
solvency
ліквідність
liquidity
ділова активність
business activity
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Іпатов І. П. Удосконалення управління фінансовою стійкістю сільськогосподарського підприємства : магістр. дипломна робота : 072 Фінанси, банківська справа та страхування / Іпатов Іван Петрович ; наук. керівник Олійник Олег Олександрович ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Ф-т обліку і фінансів, Каф. фінансів, банківської справи та страхування. – Дніпро, 2021. – 114 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3941
Abstract: Вивчено і узагальнено теоретичні та науково-методичні основи щодо управління фінансовою стійкістю сільськогосподарського підприємства; проведено аналіз фінансового стану та фінансової стійкості господарства; розроблені пропозиції щодо удосконалення управління фінансовою стійкістю сільськогосподарського підприємства. Vyvcheno i uzahalneno teoretychni ta naukovo-metodychni osnovy shchodo upravlinnia finansovoiu stiikistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva; provedeno analiz finansovoho stanu ta finansovoi stiikosti hospodarstva; rozrobleni propozytsii shchodo udoskonalennia upravlinnia finansovoiu stiikistiu silskohospodarskoho pidpryiemstva.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3941
Appears in Collections:Кафедра фінансів, банківської справи та страхування . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іпатов. І.П..pdf1,12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.