Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3978
Title: | Обґрунтування виробництва гречаного солоду |
Other Titles: | Obgruntuvannia vyrobnytstva hrechanoho solodu |
Authors: | Євдокімов, Пилип Віталійович Yevdokimov, Pylyp |
Keywords: | дослідження doslidzhennia солод solod гречка hrechka ферментований fermentovanyi неферментований nefermentovanyi солодорощення solodoroshchenniа сушка sushka ферментація fermentatsiia виробництво vyrobnytstvo |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Євдокімов П. В. Обґрунтування виробництва гречаного солоду : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Євдокімов Пилип Віталійович ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 123 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978 |
Abstract: | Мета роботи: науково-практичне обґрунтування і розробка технології виробництва гречаного солоду. Об’єкт дослідження технологія виробництва солоду з зерна гречки. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу солодорощення з якісними показниками кінцевого продукту. Meta roboty: naukovo-praktychne obgruntuvannia i rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva hrechanoho solodu. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna hrechky. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu solodoroshchennia z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Євдокімов П.В..pdf | 3,67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.