Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3978
Title: Обґрунтування виробництва гречаного солоду
Other Titles: Obgruntuvannia vyrobnytstva hrechanoho solodu
Authors: Євдокімов, Пилип Віталійович
Yevdokimov, Pylyp
Keywords: дослідження
doslidzhennia
солод
solod
гречка
hrechka
ферментований
fermentovanyi
неферментований
nefermentovanyi
солодорощення
solodoroshchenniа
сушка
sushka
ферментація
fermentatsiia
виробництво
vyrobnytstvo
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Євдокімов П. В. Обґрунтування виробництва гречаного солоду : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Євдокімов Пилип Віталійович ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 123 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978
Abstract: Мета роботи: науково-практичне обґрунтування і розробка технології виробництва гречаного солоду. Об’єкт дослідження  технологія виробництва солоду з зерна гречки. Предмет дослідження  взаємозв’язок технологічних показників процесу солодорощення з якісними показниками кінцевого продукту. Meta roboty: naukovo-praktychne obgruntuvannia i rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva hrechanoho solodu. Obiekt doslidzhennia  tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna hrechky. Predmet doslidzhennia  vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu solodoroshchennia z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Євдокімов П.В..pdf3,67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.