Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4018
Title: Оптимізація технології виробництва м’яса гусей у селянському фермерському господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області
Other Titles: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei u selianskomu fermerskomu hospodarstvi «Ukraina-2000» Vasylkivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Сокуренко, Владислав Сергійович
Sokurenko, Vladyslav Serhiiovych
Keywords: водоплавна птиця
vodoplavna ptytsia
гусівництво
husivnytstvo
виробництво м’яса гусей
vyrobnytstvo miasa husei
вирощування гусей
vyroshchuvannia husei
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Сокуренко В. С. Оптимізація технології виробництва м’яса гусей у селянському фермерському господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Сокуренко Владислав Сергійович ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2020. – 69 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4018.
Abstract: Метою даної роботи була оптимізація технології виробництва м’яса гусей в селянському (фермерському) господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області. Metoiu danoi roboty bula optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Ukraina-2000» Vasylkivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4018
Appears in Collections:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сокуренко В.С..pdf670,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.