Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4036
Title: | Вплив регуляторів росту рослин на врожайність зерна пшениці озимої в умовах агрофірми «Старт» Павлоградського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Vplyv rehulyatoriv rostu roslyn na vrozhaynistʹ zerna pshenytsi ozymoyi v umovakh ahrofirmy «Start» Pavlohradsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti |
Authors: | Ступарь, Юрій Вікторович Stupar, Yuriy; |
Keywords: | регулятори росту growth regulators врожайність зерна пшениці озимої grain yield of winter wheat поліфункціональні препарати multifunctional drugs |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ступарь Ю.В. Вплив регуляторів росту рослин на врожайність зерна пшениці озимої в умовах агрофірми «Старт» Павлоградського району Дніпропетровської області : магістер.дипломна робота:201,Агрономія/ Ступарь Юрій Вікторович; наук. керівник Харитонов М.М.;Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф. загального землеробства та ґрунтознавства .-Дніпро,2021.-67 с. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4036 |
Abstract: | На прикладі пшениці озимої показані сортові відмінності по реакціях рослин на обробку різними поліфункціональними препаратами, які проявляються в тому, що сорт Співанка виявився більш чуйний на обробку по збільшенню структурних елементів урожайності. Na prykladi pshenytsi ozymoyi pokazani sortovi vidminnosti po reaktsiyakh roslyn na obrobku riznymy polifunktsionalʹnymy preparatamy, yaki proyavlyayutʹsya v tomu, shcho sort Spivanka vyyavyvsya bilʹsh chuynyy na obrobku po zbilʹshennyu strukturnykh elementiv urozhaynosti. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4036 |
Appears in Collections: | Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ступарь_Ю.В..PDF | 1,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.