Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4039
Title: | Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачем |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii sorbetu z zernovym napovniuvachem |
Authors: | Любич, Луїза Геннадіївна Liubych, Luiza |
Keywords: | сорбет sorbet зерновий наповнювач zernovyi napovniuvach фрукти frukty ягоди yahody харчове насіння kharchove nasinnia заморожені десерти zamorozheni deserty |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Любич Л. Г. Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачем : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Любич Луїза Геннадіївна ; наук. Керівник Півоваров О. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 99 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4039 |
Abstract: | Об’єкт дослідження харчові сорбети Метою роботи є розробка рецепрепур харчових сорбетів з зерновими наповнювачами та опис технології виробництва і дослідження якості цих заморожених десертів Методи дослідження органолептичний, фізико-хімічний, ваговий рефрактометричний, мікроструктурний. Короткий аналіз досліджень, які проводились в роботі (що досліджено, проаналізовано, проведено, виявлено). Розробка рецептур, визначення органолептичних показників, розроблено структурні схеми; здійснено вибір сировини та копонентів для заморожених сорбетів; експериментально визначино фізико-хімічні мікроструктурні показники якості різних видів сорбетів, розрахувано економічний ефект виробницва сорбета для реалізації у кафе. Obiekt doslidzhennia kharchovi sorbety Metoiu roboty ye rozrobka retseprepur kharchovykh sorbetiv z zernovymy napovniuvachamy ta opys tekhnolohii vyrobnytstva i doslidzhennia yakosti tsykh zamorozhenykh desertiv Metody doslidzhennia orhanoleptychnyi, fizyko-khimichnyi, vahovyi refraktometrychnyi, mikrostrukturnyi. Korotkyi analiz doslidzhen, yaki provodylys v roboti (shcho doslidzheno, proanalizovano, provedeno, vyiavleno). Rozrobka retseptur, vyznachennia orhanoleptychnykh pokaznykiv, rozrobleno strukturni skhemy; zdiisneno vybir syrovyny ta koponentiv dlia zamorozhenykh sorbetiv; eksperymentalno vyznachyno fizyko-khimichni mikrostrukturni pokaznyky yakosti riznykh vydiv sorbetiv, rozrakhuvano ekonomichnyi efekt vyrobnytsva sorbeta dlia realizatsii u kafe. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4039 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Любич Л. Г..pdf | 4,18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.