Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4047
Title: Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми
Other Titles: Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva prodovolchikh chipsiv z peremelenoi syrovyny khurmy
Authors: Мартела, Юрій Демидович
Martela, Yurii
Keywords: плоди хурми
plody khurmy
перемелена сировина хурми
peremelena syrovyna khurmy
чіпси з перемеленої сировини
chipsy z peremelenoi syrovyny
сушіння
sushinnia
конвективне сушіння
konvektyvne sushinnia
надвисокочастотне сушіння
nadvysokochastotne sushinnia
НВЧ-обробка
NVCh-obrobka
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Мартела Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мартела Юрій Демидович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 119 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4047
Abstract: В роботі досліджено кінетику процесу НВЧ-сушіння плодової сировини, а зокрема перемеленої сировини хурми з отриманням продовольчіх чіпсів. Визначено оптимальні параметри процесу НВЧ-сушіння такої сировини. Досліджено вплив електромагнітного поля надвисокої частоти на вміст поліфенольних сполук в чіпсах з перемеленої сировини хурми та вміст вітаміну С – в сировині та в чіпсах. Проведено органолептичну оцінку отриманих зразків чіпсів з перемеленої сировини хурми в залежності від режиму сушіння. V roboti doslidzheno kinetyku protsesu NVCh-sushinnia plodovoi syrovyny, a zokrema peremelenoi syrovyny khurmy z otrymanniam prodovolchikh chipsiv. Vyznacheno optymalni parametry protsesu NVCh-sushinnia takoi syrovyny. Doslidzheno vplyv elektromahnitnoho polia nadvysokoi chastoty na vmist polifenolnykh spoluk v chipsakh z peremelenoi syrovyny khurmy ta vmist vitaminu S – v syrovyni ta v chipsakh. Provedeno orhanoleptychnu otsinku otrymanykh zrazkiv chipsiv z peremelenoi syrovyny khurmy v zalezhnosti vid rezhymu sushinnia.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4047
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мартела Ю.Д..pdf5,89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.