Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4091
Назва: | Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Біляєвський свинокомплекс» Вільнянського району Запоріжської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Biliaievskyi svynokompleks» Vilnianskoho raionu Zaporizhskoi oblasti |
Автори: | Миколенко, Ірина Леонідівна Mykolenko, Iryna Leonidivna |
Ключові слова: | свинарство svynarstvo технологія виробництва свинини tekhnolohiia vyrobnytstva svynyny утримання свиней utrymannia svynei годівля свиней hodivlia svynei |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Миколенко І. Л. Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Біляєвський свинокомплекс» Вільнянського району Запоріжської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Миколенко Ірина Леонідівна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 80 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4091. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень була оптимізації технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Біляєвський свинокомплекс» за рахунок використання дослідного раціону годівлі з додаванням білково-мінерально-вітамінної добавки для молодняку свиней. Metoiu doslidzhen bula optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Biliaievskyi svynokompleks» za rakhunok vykorystannia doslidnoho ratsionu hodivli z dodavanniam bilkovo-mineralno-vitaminnoi dobavky dlia molodniaku svynei. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4091 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Миколенко І.Л..pdf | 744,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.