Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4117
Title: Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi
Authors: Антебура, Антон Віталійович
Antebura, Anton
Keywords: дослідження
doslidzhennia
соя
soia
хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
білок
bilok
продукти переробки сої
produkty pererobky soi
пористість
porystist
м’якуш
miakush
виробництво
vyrobnytstvo
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Антебура А. В. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Антебура Антон Віталійович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 119 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117
Abstract: Метою роботи було удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої для підвищення їх якості, біологічної цінності та засвоюваності. Metoiu roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi dlia pidvyshchennia yikh yakosti, biolohichnoi tsinnosti ta zasvoiuvanosti.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Антебура А.В..pdf3,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.