Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4130
Title: Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh prorostkiv iz zerna trytykale sortu «Kornet» z metoiu zastosuvannia yikh v kharchovii promyslovosti
Authors: Гараєва, Анна Олександрівна
Haraieva, Anna
Keywords: дослідження
doslidzhennia
солод
solod
ферментований
fermentovanyi
неферментований
nefermentovanyi
солодорощення
solodoroshchennia
сушка
sushka
ферментація
fermentatsiia
виробництво
vyrobnytstvo
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Гараєва А. О. Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології /Гараєва Анна Олександрівна ; наук. керівник Півоваров О. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 114 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130
Abstract: Метою дослідження є удосконалення технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з зерна жита та розроблення нових технологічних режимів. Metoiu doslidzhennia ye udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zerna zhyta ta rozroblennia novykh tekhnolohichnykh rezhymiv
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гараєва А.О..pdf8,44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.