Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4130| Title: | Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh prorostkiv iz zerna trytykale sortu «Kornet» z metoiu zastosuvannia yikh v kharchovii promyslovosti |
| Authors: | Гараєва, Анна Олександрівна Haraieva, Anna |
| Keywords: | дослідження doslidzhennia солод solod ферментований fermentovanyi неферментований nefermentovanyi солодорощення solodoroshchennia сушка sushka ферментація fermentatsiia виробництво vyrobnytstvo |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Гараєва А. О. Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології /Гараєва Анна Олександрівна ; наук. керівник Півоваров О. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 114 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130 |
| Abstract: | Метою дослідження є удосконалення технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з зерна жита та розроблення нових технологічних режимів. Metoiu doslidzhennia ye udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zerna zhyta ta rozroblennia novykh tekhnolohichnykh rezhymiv |
| URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Гараєва А.О..pdf | 8,44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
