Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4142
Title: | Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstruziinoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zerna zhyta |
Authors: | Голуб, Євгеній Володимирович Holub, Yevhenii |
Keywords: | дослідження doslidzhennia жито zhyto функціональний продукт funktsionalnyi produkt екструзія ekstruziia білок bilok технологія tekhnolohiia функціональні властивості funktsionalni vlastyvosti виробництво vyrobnytstvo |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Голуб Є. В. Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Голуб Євгеній Володимирович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142 |
Abstract: | Метою роботи є розробка технології виробництва екструдованого продукту функціонального призначення на основі жита. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zhyta. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Голуб Є.В..pdf | 4,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.