Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4142
Title: Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstruziinoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zerna zhyta
Authors: Голуб, Євгеній Володимирович
Holub, Yevhenii
Keywords: дослідження
doslidzhennia
жито
zhyto
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
екструзія
ekstruziia
білок
bilok
технологія
tekhnolohiia
функціональні властивості
funktsionalni vlastyvosti
виробництво
vyrobnytstvo
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Голуб Є. В. Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Голуб Євгеній Володимирович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142
Abstract: Метою роботи є розробка технології виробництва екструдованого продукту функціонального призначення на основі жита. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zhyta.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Голуб Є.В..pdf4,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.