Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4146
Назва: | Вплив протруювання насіння на урожайність пшениці озимої в умовах науково-дослідного поля навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету |
Інші назви: | Vplyv protruyuvannya nasinnya na urozhaynistʹ pshenytsi ozymoyi v umovakh naukovo-doslidnoho polya navchalʹno-naukovoho tsentru Dniprovsʹkoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu |
Автори: | Макарчук, Роман Валерійович Makarchuk, Roman |
Ключові слова: | пшениця озима winter wheat сорт variety протруйник disinfectant урожайність yield охорона праці labor protection економічна ефективність economic efficiency |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Макарчук Р.В. Вплив протруювання насіння на урожайність пшениці озимої в умовах науково-дослідного поля навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету : магістер.дипломна робота:201,Агрономія/ Макарчук Роман Валерійович ; наук. керівник Заверталюк В.Ф.;Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.рослинництва .-Дніпро,2020.-50 с. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4146 |
Короткий огляд (реферат): | Уперше в умовах північного Степу України обґрунтовано оптимальний протруйник насіння для отримання високого врожаю зерна культури. Удосконалено елементи технології вирощування пшениці озимої. Upershe v umovakh pivnichnoho Stepu Ukrayiny obgruntovano optymalʹnyy protruynyk nasinnya dlya otrymannya vysokoho vrozhayu zerna kulʹtury. Udoskonaleno elementy tekhnolohiyi vyroshchuvannya pshenytsi ozymoyi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4146 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра рослинництва . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Макарчук Р.В..pdf | 788,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.